Besturingskasten

Besturingskasten

Besturingskasten

Besturingskasten zijn een specialisme van de S&P Paneelbouw B.V.

Al vanaf de oprichting van S&P Paneelbouw B.V. wordt er productie van schakel- en besturingspanelen gerealiseerd. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds een onderdeel van S&P Paneelbouw B.V.

Voor elke vraag een passend besturingssysteem.

In onze afdeling enkelstuks maken we besturingssystemen voor een grote diversiteit aan klanten en markten. Van de besturing van bijvoorbeeld koelinstallatie in de zorg, banken en datacenters tot en met machine-, proces- en industriële besturingen. S&P Paneelbouw B.V. heeft kennis en ervaring van al deze specialismen in eigen huis.

Vanaf uw ontwerp tot en met het opleveren zijn wij uw partner.

Hardware engineering met Eplan, fabricaat en levering van de panelen met A-merk componenten, staan borg voor een goede besturing voor uw installatie, machine of systeem.

Specialisme en logistiek, de combinatie voor onze serieproductie

De middelgrootte en kleine series produceren wij in onze serielijn. Daar waar de specialisatie in techniek en logistiek bij elkaar komen, weten wij onze klanten te helpen met standaardisatie en flexibele productie van terugkerende besturingsystemen. Na het bouwen van een eerste prototype of nulserie, is de besturingskast voorbereid om op basis van draadlijsten en montage-instructies gebouwd te worden. Kwaliteit wordt geborgd in onze eindcontrole, waar elke kast getest wordt voor hij onze montagehal verlaat.

Veilig en duurzaam

Alle gebouwde verdeelinrichtingen voldoen aan de essentiële vereisten op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. S&P Paneelbouw B.V. is fabrikaatonafhankelijk, zodat er verschillende fabrikaten kunnen worden toegepast, al naar gelang de wensen van de klant.

Log In