Nieuwbouw woontoren Zuidesch in Emmen bereikt hoogste punt

EMMEN – De acht lagen tellende woontoren die Domesta naast de Holdert aan de Hondsrugweg in Emmen bouwt, bereikte donderdagmiddag het hoogste punt. De bouw verloopt hiermee volgens planning. De oplevering is rond de zomer. Om het hoogste punt te vieren trakteerde Domesta de bouwvakkers op gehaktballen.

Het gebouw is bedoeld voor senioren of mensen met een zorgvraag. Er is veel belangstelling voor de appartementen, daarom worden de appartementen via een loting verdeeld onder de belangstellenden.

Het nieuwe gebouw is onderdeel van een groter plan waarbij Domesta naast het bouwen van de woontoren ook een aantal bestaande appartementen op het terrein aanpakt. Uiteindelijk wordt Zuidesch een groene, parkachtige verbinding tussen de Dierentuin en het centrum van Emmen.

Het plan maakt onderdeel uit van de Centrumvernieuwing Emmen en is ontworpen door COarchitecten. Ook Treant Zorggroep is als zorgaanbieder nauw betrokken bij de plannen.

– See more at: http://www.zuidoosthoeker.nl/nieuws/53674/nieuwbouw-woontoren-zuidesch-emmen-bereikt-hoogste-punt/#sthash.4SLUZYsN.dpuf

Log In