Wat kunnen we voor u betekenen?

S&P Paneelbouw BV is gespecialiseerd in het fabriceren maar ook reviseren van regel-en besturingspanelen, kracht en licht installaties tot 6300A.
Om dit te realiseren beschikken wij in onze werkplaats over een uitgebreid assortiment aan speciale machines.

Daardoor zijn we in staat om op een professionele wijze panelen te vervaardigen, die voldoen aan de wensen en specificaties van de opdrachtgever. Wij fabriceren functionele en betrouwbare producten, die we door een grote voorraad componenten snel kunnen leveren.

Onze panelen worden o.a. gebruikt voor :

Industriële installaties | Banken | Gezondheidzorg instellingen | Koel- en klimaat installaties | Individuele projecten | Overheidsinstanties | Seriematig.

Waarom S&P Paneelbouw?

In onze energie en besturingspanelen kunnen wij componenten verwerken van alle gerenommeerde fabrikanten. U zult zich sneller vertrouwd voelen met paneel en installatie.


Tevens kunnen wij een testrapport meeleveren van de elektrische uitrusting van onze panelen conform de EG-machinerichtlijn NEN-EN 60204-1 of NEN-EN 61439-1, gemeten met een Simac hoogspanningstester SPS-HA3600D-SE en / of eenGossenMetrawatt Profitester.

Ook kunnen wij op locatie werkzaamheden uitvoeren met onze Alfra 03980 koperwerkstation.


Deze koper werkstation heeft een roltafel met pompunit, knipper-pons-buigunit en een knipper voor flexibel koper.


Ook bieden wij de mogelijkheid om panelen t/m een lengte van +/- 7 meter op locatie af te leveren, zodat wij u hoge onkosten kunnen besparen aan duurzame vervoerskosten.