Renovatie Doc-Direkt in Winschoten | BAM Bouw en Techniek

Op 1 juni is BAM Bouw en Techniek regio Noord in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf gestart met de renovatie van Doc-Direkt te Winschoten. De kantoorvoorzieningen van het ruim dertig jaar oude pand van deze archiefbewerkingsorganisatie zijn namelijk nodig aan een upgrade toe. De werkzaamheden op het gebied van bouw en techniek worden hier integraal uitgevoerd.

Met een aanneemsom van circa 3,5 miljoen euro zullen de kantoorvoorzieningen rondom de archiefloods een modernisering met een brandveilig karakter ondergaan. Daarnaast wordt de dakbedekking vervangen en zullen diverse installaties ervoor zorgen dat een verhoging in label plaatsvindt naar energielabel A. De kantoorvoorzieningen hebben in totaal een bruto vloeroppervlak van 4.600 m2 en het ontwerp is tot stand gekomen door KLEIN Architecten uit Groningen. BAM is bij het project betrokken onder een traditioneel bestek contract.

De beoogde opleverdatum staat gepland in het eerste kwartaal van 2018. Tot die tijd zullen de medewerkers van Doc-Direkt in een tijdelijke huisvesting werkzaam zijn, zodat zij van de realisatie door BAM geen hinder ondervinden.

Log In